top of page
Calm seas by Matt Hardy

Приватност
Изјава

Договорот за Политика за приватност е потребен со закон ако комуницираме на локацијата, што го правиме, и затоа го привлекуваме вашето внимание.

Вовед
1.1 Kenney Consultancy е посветена на заштита на приватноста на корисниците на нашата страница; оваа политика го детализира собирањето, користењето и заштитата на личните и доверливите информации што ги добиваме од посетителите на страницата.
1.2 Kenney Consultancy се обврзува да ги заштити сите податоци што ги собираме во врска со нашите клиенти и посетители на страницата. Со внесување на нашата веб-локација и користење на нашите услуги, вие се согласувате на нашата употреба на колачиња што се однесуваат на условите на оваа политика.

Собирање на податоци
2.1 Додека ја користиме нашата веб-локација, може да побараме од вас да ни дадете информации што може да се користат за да ве контактираме или идентификуваме. Kenney Consultancy го собира минималниот износ на информации за лична идентификација неопходни за подобрување на нашата страница и услугата што ја обезбедуваме.
2.2 Можеме автоматски да ги собираме, складираме и користиме следниве видови лични информации:
(а) Информации за вашиот компјутер и вашите посети на оваа страница (вклучувајќи IP адреса, тип/верзија на прелистувач и посетени страници);
(б) Информациите што ги давате кога се регистрирате на нашата страница или се претплатите на нашите известувања (вклучувајќи го вашето име и адреса на е-пошта);
(в) Информации во врска со користењето на нашите услуги или какви било други трансакции иницирани преку нашата страница (вклучувајќи адреса за наплата и информации за кредитна картичка); и
(г) Информациите што ќе одберете да ни ги објавите или испратите преку лична комуникација.

Употреба на податоци
3.1 Личните информации собрани преку нашата страница ќе се користат специјално за целите наведени во оваа политика.
3.2 Можеме да ги користиме вашите лични податоци за:
(а) Прилагодете ја нашата веб-страница за вас;
(б) Овозможете користење на услугите на нашата страница;
(в) Ви испраќа известувања, изјави и други комуникации во врска со нашиот бизнис;
(г) Давање на трети страни непрепознатливи статистички информации за нашите корисници;
(д) Спречете измама и одржувајте ја нашата страница безбедна; и
(ѓ) Потврдете ја усогласеноста со Условите за користење на нашата страница.
3.3 Поставките за приватност може да се контролираат за да се ограничи онлајн следењето на однесувањето.

Откривање на податоци
4.1 Можеме да ги откриеме вашите лични податоци само поради причините наведени во оваа политика.
4.2 Можеме да ги откриеме вашите лични податоци:
(а) кога тоа се бара со закон;
(б) Да ги користиме или браниме нашите законски права; и
(в) Освен како што е објаснето во оваа политика, нема да ги даваме вашите информации на трети страни.

Задржување на податоци
5.1 Нашите процедури за задржување податоци се дизајнирани да гарантираат дека ги почитуваме нашите законски обврски во врска со складирањето и бришењето на личните информации.
5.2 Личните информации што ги обработуваме од какви било причини нема да се чуваат подолго отколку што е потребно за тие цели.
5.3 Ќе чуваме документи кои содржат лични податоци:
(а) кога тоа се бара со закон; и
(б) Да ги користиме или браниме нашите законски права.

Безбедност на податоците
6.1 Преносот на информации преку интернет никогаш не е 100% безбеден.
6.2 Ќе преземеме разумни мерки за да спречиме губење или злоупотреба на вашите лични информации (на пр. SSL сертификати).

Амандмани
7.1 Можеме периодично да ја менуваме или ажурираме оваа политика со објавување на нова верзија на нашата страница.
7.2 Ќе ве известиме за промените направени во оваа политика.

Колачиња
8.1 Можеме да складираме колачиња на вашиот веб-прелистувач кога ги посетувате страниците на нашата страница.
8.2 Ако блокирате колачиња, можеби нема да можете да ги користите сите функции на нашата веб-локација.

Веб-страници на трети лица
9.1 Нашата страница може да вклучува врски до веб-локации на трети страни надвор од наша контрола и сопственост.
9.2 Треба да ги прочитате Политиките за приватност на секоја веб-локација што ја посетувате.

Нашите детали
10.1 Можете да не контактирате:
(а) Користење на нашата контакт форма; и
(б) По е-пошта на - nk@kenneyconsultancy.com

септември 2023 година

bottom of page